Super Premium kæledyr mad

Lavet i Tyskland

Ingredienser i høj kvalitet

JOSERA kvalitetsgaranti

Med JOSERA petfood kan du være sikker på: Som specialist inden for førsteklasses dyrefoder trækker vi på mere end 75 års erfaring og ekspertise. Når du vælger JOSERA petfood, får du "Petfood with passion". I disse ord finder du vores engagement og løfte om førsteklasses opskrifter, som vi bruger til at producere foder af høj kvalitet til dine hunde, katte og heste. Vores alsidige sortiment nærer dine firbenede venner i alle faser af livet på højeste niveau. Se selv hvordan.

Produktudvikling - Kun det bedste til dit dyr

Dyrefoder i høj kvalitet skal ikke kun være velsmagende for din firbenede ven, det skal også være særligt tilpasset og opfylde dit dyrs individuelle behov. Derfor udvikler vi vores førsteklasses produktsammensætning sammen med et team af ernæringseksperter og eksperter fra videnskab og praksis i henhold til de nyeste forskningsresultater. Vores eksperter er altid opdaterede og anvender de seneste videnskabelige resultater fra anerkendte ernæringseksperter i udviklingen af vores sammensætning.

Schieblehre_555x555px

Den højeste kvalitet begynder med et omhyggeligt valg af ingredienser. I vores premiumfoder til hunde, katte og heste bruger vi derfor kun naturlige og sunde ingredienser af bedste kvalitet. Vi bruger ikke genetisk modificerede råvarer og heller ikke tilsætning af hvede og sojabønner eller kunstige farver, smagsstoffer og konserveringsmidler. Vi kræver det samme fra vores leverandører, og vi kontrollerer regelmæssigt leverancerne i vores interne akkrediterede laboratorium. For løbende at garantere de høje kvalitetsstandarder lægger vi stor vægt på et langsigtet og pålideligt samarbejde med vores handelspartnere.

Det siger sig selv, at vores kødkomponenter udelukkende kommer fra dyr, der er egnet til menneskeføde. For at beskytte vilde fiskebestande kommer laksen i vores produkter fra europæisk vandbevarende akvakultur. Desuden gøres der fortrinsret til brug af regionale råvarer til produktion af JOSERAs premiumdyrefoder.

Labor_555x555px

JOSERA garanterer perfekt og førsteklasses produktkvalitet. Af denne grund behandles alle indgående råmaterialer i vores interne akkrediterede laboratorium i henhold til de strengeste kriterier og højeste kvalitetsstandarder, før de behandles. Derudover inspiceres de udgående færdige produkter igen, inden de forlader fabrikken. Siden vores virksomhed blev grundlagt, har vi aldrig udført dyreforsøg til udviklingen af vores dyrefoder. 

Fødevarekemikere, biologer og laboratorieteknikere arbejder hånd i hånd for at sikre den bedste kvalitet til dit dyr. Med den bedste optagelse, højeste fordøjelighed samt kompatibilitet og gode egenskaber for hud og pels tilbyder JOSERA produkter altid den bedste løsning til din firbenede ven. For at imødekomme vores krav til førende kvalitet til enhver tid gennemgår vi foruden statens kontrol regelmæssigt frivillige, neutrale undersøgelser. Uafhængige akkrediterede eksaminatorer certificerer Josera Erbacher Service Laboratory med laboratorieakkreditering i henhold til ISO/IEC 17025 med den højest mulige internationale kvalitetsstandard for testlaboratorier.

Ntakata-Mountains_555x555px

Med vores daglige handlinger fokuserer vi konstant på ansvaret for vores medmennesker, dyr, miljø og kommende generationer. Vi har opsummeret alle perspektiver om bæredygtighed - økonomi, økologi og mennesker - under ét specifikt mål: at være fuldstændig kulstofneutral inden 2020. For at nå dette mål har vi forankret i vores bæredygtighedsstrategi, at vi vil kompensere for alle CO2-emissioner forårsaget af vores produkter. Derfor støtter vi i samarbejde med Carbon Tanzania og Myclimate skovbeskyttelsesprojektet Ntakata Mountains som en aktiv partner.

For fortsat at optimere vores miljøpræstationer sætter vi løbende alle vores processer og produkter på prøve som en del af vores miljø- og energiforvaltningssystem. For eksempel bruger vi ressourceeffektive produktionsprocesser og miljøvenlige transportprocesser for at reducere miljøpåvirkningen af vores iværksætteraktiviteter på bæredygtig vis. Vi har allerede modtaget flere priser for vores engagement i at spare energi og CO2.

I 2018 var JOSERA den første dyrefoderproducent til at offentliggøre en bæredygtighedsrapport. Denne rapport er i overensstemmelse med retningslinjerne for Global Reporting Initiative (GRI).

Familievirksomheden JOSERA varetager din interesse for sund ernæring, bæredygtig og omkostningsbevidst handling samt gennemprøvet kvalitetsstyring: Det kan du regne med!