Super Premium kæledyr mad

Lavet i Tyskland

Ingredienser i høj kvalitet

Aftryk

Juridisk meddelelse

Oplysninger i henhold til Art. 5 i den tyske medielovgivning (Telemediengesetz):
Josera petfood GmbH & Co. KG
Industriegebiet Süd
63924 Kleinheubach
Tyskland

Personligt ansvarlig aktionær for Josera petfood GmbH & Co. KG:
Josera petfood Beteiligungs-GmbH
Industriegebiet Süd
63924 Kleinheubach

Kontakt:
Tlf.: +49 (0) 9371 940-0
E-mail: josera(at)josera.de

 

Registreringsdomstol: Den lokale domstol i Aschaffenburg
Registreringsnummer: HRA 5614
Momsnummer 202/164/54805
Momsnummer i overensstemmelse med art. 27a i den tyske lov om salgsskat: DE 305 344 385

Registreret: Registreringsdomstol: Den lokale domstol i Aschaffenburg
Registreringsnummer: HRB 13637

Kompetent tilsynsmyndighed:
Det offentlige kontor i Oberbayern
Overvågning af dyrefoder i Bayern
Afdeling 56
Maximilianstraße 39
80538 München

CEO hos Josera petfood GmbH & Co KG:
Stephan Hoose

Tvistbilæggelse
Online tvistbilæggelse i henhold til artikel 14, stk. 1 ODR-VO: Europa-Kommissionen leverer en platform til online tvistbilæggelse (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr.
Du kan finde vores e-mail-adresse i den juridiske meddelelse ovenfor.

Vi er ikke villige eller forpligtede til at deltage i tvistbilæggelsesprocedurer for et forbrugers voldgiftsråd.

Ansvar for indhold
Som tjenesteudbyder er vi ansvarlige for vores eget indhold på disse sider i overensstemmelse med almindelig lov i overensstemmelse med § 7, stk. 1, i den tyske Telemedia Act. I henhold til §§ 8 til 10 TMG er vi som tjenesteudbyder ikke forpligtet til at overvåge transmitterede eller gemte tredjepartsoplysninger eller undersøge forhold, der indikerer ulovlig aktivitet.

Forpligtelser til at fjerne eller blokere brugen af ​​information i overensstemmelse med generelle love forbliver ikke påvirket. Imidlertid er ansvar i denne henseende kun muligt fra det tidspunkt, hvor vi bliver opmærksomme på en bestemt juridisk overtrædelse. Så snart vi bliver opmærksomme på sådanne lovlige krænkelser, fjerner vi dette indhold straks.

Ansvar for links
Vores tilbud indeholder links til eksterne tredjepartswebsteder, over hvis indhold vi ikke har nogen indflydelse. Vi kan derfor ikke acceptere noget ansvar for dette tredjeparts indhold. Den respektive udbyder eller operatør af siderne er altid ansvarlig for indholdet på de linkede sider. De linkede sider blev kontrolleret for mulige juridiske overtrædelser på det tidspunkt, de blev knyttet til. Intet ulovligt indhold blev fundet, da linket blev oprettet.

Permanent overvågning af indholdet på de linkede sider er ikke rimelig uden konkret bevis for en juridisk overtrædelse. Hvis vi bliver opmærksomme på lovlige overtrædelser, fjerner vi sådanne links straks.

ophavsret
Indholdet og værkerne på disse sider oprettet af webstedsoperatøren er underlagt tysk ophavsret. Kopiering, behandling, distribution og enhver form for udnyttelse uden for grænserne i ophavsretten kræver skriftlig tilladelse fra den respektive forfatter eller skaber. Downloads og kopier af dette websted er kun tilladt til privat, ikke-kommercielt brug.

I det omfang indholdet på dette websted ikke blev oprettet af operatøren, overholdes tredjeparts ophavsret. Specielt indhold fra tredjepart er markeret som sådan. Hvis du ikke desto mindre bliver opmærksom på en krænkelse af ophavsret, vil vi bede dig om at underrette os herom. Så snart vi bliver opmærksomme på lovlige krænkelser, fjerner vi sådant indhold med det samme.